HeiQ verwelkomt het nieuwe BOSS x HeiQ AeoniQ™ Poloshirt

HeiQ is verheugd om de volgende lancering van het eerder door ISPO bekroonde BOSS x HeiQ AeoniQ™ poloshirt aan te kondigen tijdens het langverwachte BOSS OPEN tennistoernooi in Stuttgart.

Het BOSS x HeiQ AeoniQ™ poloshirt is gemaakt van 87% HeiQ AeoniQ™, een revolutionair cellulosehoudend garen, afkomstig van gecertificeerde houtpulp, met prestatie-eigenschappen die kunnen wedijveren met polyester stoffen. Dit innovatieve naadloze kledingstuk, geproduceerd in Europa en ontstaan uit een samenwerking tussen HUGO BOSS en de Zwitserse innovator HeiQ, is net zo revolutionair als de cellulosevezels. De polo is te koop in de BOSS OPEN pop-up store, maar ook online, zodat liefhebbers van mode en activewear kunnen kiezen voor een duurzamer, circulair product zonder in te leveren op stijl of prestaties.

Bekroond als innovatie in cellulosevezels

Het eerste BOSS x HeiQ AeoniQ™ poloshirt is zojuist onderscheiden met de prestigieuze ISPO AWARD 2023, waarmee een nieuwe standaard is gezet op het gebied van duurzamere performance kleding.

Door voor de BOSS x HeiQ AeoniQ™ polo te kiezen, dragen mensen bij aan de bescherming van onze oceanen tegen de vervuiling door microvezels die door synthetische vezels worden gegenereerd. Met dit buitengewone kledingstuk maak je een modestatement en zet je je in voor milieuverantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Carlo Centonze, CEO van HeiQ, zegt: “Met de nieuwe BOSS x HeiQ AeoniQ™ polo bieden we een baanbrekende oplossing die innovatie, tijdloze mode, prestaties en milieubewustzijn samenbrengt.”

Meer over het shirt