Drie Grand Tour-overwinningen met AGU’s geavanceerde HeiQ Smart Temp-fietssets

De triomfantelijke overwinningen van Team Jumbo-Visma in de drie grote Europese wielerrondes, waaronder de recente Vuelta a España, werden ondersteund door AGUuitstekende wielerkits die worden aangedreven door de innovatieve HeiQ Smart Temp thermoregulatietechnologie.

HeiQ, een pionier op het gebied van textieltechnologie, viert haar succesvolle samenwerking met AGU, een fabrikant van high-performance sportkleding. Samen integreerden de bedrijven de HeiQ Smart Temp technologie in de shirts van Jumbo-Visma, het triomferende team waarvan de uitmuntende renners Jonas Vingegaard, Primoz Roglic en Sepp Kuss de drie Grote Rondes van Europa wonnen: de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta a España.

HeiQ Smart Temp, een innovatieve thermoregulerende oplossing, reageert dynamisch op lichaamswarmte en vocht, en biedt fietsers een verkoelend effect wanneer ze dat het meest nodig hebben. Deze technologie verbetert het comfort en de prestaties, waardoor het ideaal is voor next-to-skin kleding, sportkleding en actieve kleding.

Elke graad Celsius telt

De productontwikkelaars van AGU gebruikten de kracht van HeiQ Smart Temp om shirts te maken met uitzonderlijke koeleigenschappen. Het lichtste shirt van het Jumbo-Visma team, dat 25% minder weegt dan hun gewone aero shirt, houdt atleten tot 2,5°C koeler dan andere prestatiestoffen.

Wielrenners genereren enorme hitte tijdens een wedstrijd. Efficiënte warmteafvoer is cruciaal voor topprestaties, vooral op verzengende zomerdagen in de bergen. HeiQ Smart Temp biedt het concurrentievoordeel dat nodig is om uit te blinken in zware omstandigheden.

Tour de France-winnaar Jonas Vingegaard voegde er zelfs aan toe: “Bedankt voor de beste kleding ter wereld, AGU.”

In de loop der jaren heeft HeiQ Smart Temp het vertrouwen gewonnen van wereldwijde merken, niet alleen voor atleten maar ook voor mensen die dagelijks uitdagingen tegenkomen op het werk of in hun vrije tijd.

 

Over AGU
AGU moedigt iedereen al meer dan 50 jaar aan om meer te fietsen. Daar werken we bij AGU elke dag aan. Wij zijn een merk met stevige Nederlandse wortels, wat betekent dat fietsen in ons bloed zit. Door middel van een uitgebreide lijn fietskleding, accessoires, regenkleding, fietstassen en teamkleding willen we alle fietsers de middelen bieden om het hele jaar door te genieten in het zadel. Op elke afstand, onder alle omstandigheden, op elke weg en op elke fiets. Met in de hoofdrol al die helden voor wie we er zijn; fietsers.