Schoner voor 5 dagen met synbiotica

Hoe werkt reinigen op basis van probiotica?

 

HeiQ Synbio Clean Pro is een productlijn op basis van probiotica voor professionele reiniging. Geïnspireerd door de natuur, geperfectioneerd door de wetenschap, geeft het een veel diepere, veel langduriger reiniging aan alle oppervlakken. Dit betekent dat het geweldig is voor uw bedrijf en voor uw omgeving.

De actieve ingrediënten, een gepatenteerde synergie van probiotica en prebiotica, gaan in alle hoeken en gaten aan het werk en gaan lang door nadat traditionele schoonmaakmiddelen het hebben opgegeven. Laat uw werkruimtes niet alleen schoon achter, maar ook Synbio schoon.

HeiQ Synbio Clean Pro - Vloer

Synbio Vloer
(Milieukeur)

 

Lichtschuimende probiotische vloerreiniger voor handmatige reiniging van alle waterbestendige vloeren. Geconcentreerd product, te verdunnen tot 0,5-1%. Toepasbaar met mop, borstel of bezem. De probiotica bevorderen een gezonde microflora, reinigen gewrichten grondig en voorkomen actief geurtjes. De probiotica houden de afvoer ook helder en geurvrij.

Geen CLP-gevarensymbolen, pH-neutraal. Minimaal 50 miljoen probiotica/ml; 3 jaar houdbaar!

HeiQ Synbio Clean Pro - Vloerenscrub

Synbio Vloerschrob
(Milieukeur)

 

Niet-schuimende probiotische vloerreiniger voor mechanische reiniging van alle waterbestendige vloeren. Geconcentreerd product, te verdunnen tot 0,5-1%. Toepasbaar met schrobmachines. De probiotica bevorderen een gezonde microflora, reinigen gewrichten grondig en voorkomen actief geurtjes. De probiotica houden de afvoer ook helder en geurvrij.

Geen CLP-gevarensymbolen, pH-neutraal. Minimaal 50 miljoen probiotica/ml; 3 jaar houdbaar!

HeiQ Synbio Clean Pro - Interieurreiniging

Synbio Interieur
(Milieukeur)

 

Lichtschuimende probiotische allesreiniger voor meubels, deuren, vensterbanken. Geconcentreerd product, te verdunnen tot 0,5-1%. Aanbrengen met spons of (microvezel)doek. De probiotica bevorderen een gezonde microflora, reinigen gewrichten grondig en voorkomen actief geurtjes. De probiotica houden de afvoer ook helder en geurvrij.

Geen CLP-gevarensymbolen, pH-neutraal. Minimaal 50 miljoen probiotica/ml; 3 jaar houdbaar!

HeiQ Synbio Clean Pro - Sanitairreiniger

Synbio Sanitair
(Milieukeur)

 

Lichtschuimende probiotische sanitairreiniger voor het reinigen van badkamers en toiletten. Geconcentreerd product, te verdunnen tot 0,5-1%. Aanbrengen met spons of (microvezel)doek. De probiotica zorgen voor een gezonde microflora, dieptereiniging van de gewrichten, actieve bestrijding van geurtjes en voorkoming van kalkaanslag. De probiotica houden ook de afvoer helder en vrij van geurtjes.

Geen CLP-gevarensymbolen, pH-neutraal. Minimaal 50 miljoen probiotica/ml; 3 jaar houdbaar!

Neem contact met ons op

HeiQ Chrisal N.V.
Priester Daensstraat 9
3920 Lommel
België

Telefoon: +3211548000

 

WAAROM HEIQ SYNBIO?

  • Breekt dagenlang vuil af door continu te reinigen, microscopisch zuiverend tot in de diepste poriën
  • HeiQ Synbio is niet alleen een neutralisator of een doekje voor het bloeden, de probiotica lossen het probleem bij de wortel op.
  • Probiotische reinigers consumeren stof, huidschilfers van huisdieren en pollen op oppervlakken en in de lucht
  • pH-neutraal, veilig voor de meeste oppervlakken*, inclusief gelakte en poreuze oppervlakken
  • Veilig voor kinderen en huisdieren
  • Groen alternatief voor agressieve chemische reinigingsmiddelen, biologisch afbreekbaar en duurzaam
  • 15 jaar veilig gebruik in ziekenhuizen en klinische studies
  • Bekroond met EU Ecolabel voor reinigingsmiddelen, Cradle2Cradle Gold-compatibel

*veilig voor oppervlakken die met water kunnen worden gereinigd

HOE WERKT HET?

Ben je opgevoed met het geloof dat alle bacteriën slecht zijn? Dat zijn ze niet! In feite zou je niet kunnen overleven zonder de hulp van de goede bacteriën die bijvoorbeeld onze darmen bevolken.

Bij het reinigen met HeiQ Synbio Clean Pro maak je gebruik van onze vrienden, de probiotica (goede bacteriën) door een laagje op het oppervlak aan te brengen en prebiotica die een goed, divers microbioom stimuleren. De probiotica produceren enzymen die vuil afbreken in kleine deeltjes, zowel tijdens als na het schoonmaken, waarbij de deeltjes worden opgenomen en verteerd als voedsel. Probiotica blijven nog dagen na het schoonmaken werken, voor een langdurig reinigingseffect. Het resultaat: een microscopische dieptereiniging en langdurige absorptie van geurtjes.

Neem contact met ons op

HeiQ Chrisal N.V.
Priester Daensstraat 9
3920 Lommel
België

Telefoon: +3211548000

 

LEER MEER OVER ANDERE PROBIOTISCHE TOEPASSINGEN

Persoonlijke verzorging

Dierenverzorging

Water

Airconditioning voor auto’s