Minder schoonmaken met synbiotica

Innovatieve probiotische reinigingsproducten

HeiQ Synbio Clean is een reeks innovatieve probiotische reinigingsproducten. Ontworpen in de natuur, geperfectioneerd door de wetenschap, geeft het een veel diepere, veel langduriger reiniging van alle oppervlakken. Dit betekent dat het geweldig is voor je huis en voor het milieu.

De actieve ingrediënten, een unieke synergie van probiotica en prebiotica, gaan in alle hoeken en gaten aan de slag en gaan lang door nadat traditionele schoonmaakmiddelen het hebben opgegeven. Laat je huis niet alleen schoon achter , maar ook Synbio schoon.

Reinigingsspray

 

Innovatieve allesreinigende spray, verrijkt met goede bacteriën (probiotica) die nog dagen na het schoonmaken blijven werken, zodat je minder vaak hoeft schoon te maken en je huis niet alleen schoon, maar ook Synbio schoon achterlaat.

Allergeenspray

 

Probiotische textielspray die veelvoorkomende allergenen (zoals huisstofmijt, proteïnen in katten- en hondenhaar of huidschilfers) afbreekt en onaangename geurtjes vermindert.

WAAROM HEIQ SYNBIO?

 • Breekt dagenlang vuil af door continu te reinigen, microscopisch zuiverend tot in de diepste poriën
 • HeiQ Synbio is niet alleen een neutralisator of een doekje voor het bloeden, de probiotica lossen het probleem bij de wortel op.
 • Probiotische reinigers kunnen stof, huidschilfers van huisdieren en pollen op oppervlakken en in de lucht consumeren, waardoor levenloze allergenen worden verminderd.
 • pH-neutraal, veilig voor de meeste oppervlakken*, inclusief gelakte en poreuze oppervlakken.
 • Veilig voor kinderen en huisdieren.
 • Gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en probiotica en prebiotica van duurzame herkomst.
 • Alternatief voor agressievere chemische reinigingsmiddelen.
 • 15 jaar veilig gebruik in ziekenhuizen en klinische studies.
 • Bekroond met EU Ecolabel voor reinigingsmiddelen, Cradle2Cradle Gold-compatibel.

*Veilig voor oppervlakken die met water kunnen worden gereinigd

HOE WERKT HET?

Ben je opgevoed met het geloof dat alle bacteriën slecht zijn? Dat zijn ze niet! In feite zou je niet kunnen overleven zonder de hulp van de goede bacteriën die bijvoorbeeld onze darmen bevolken.

Synbiotica zijn een unieke synergie van probiotica en prebiotica. Bij het reinigen met HeiQ Synbio Clean maak je gebruik van onze vrienden, de probiotica (goede bacteriën), door een laagje op het oppervlak aan te brengen. De extra prebiotica stimuleren een goed, divers microbioom aan het oppervlak. Onze probiotica produceren enzymen die vuil afbreken in kleine deeltjes, zowel tijdens als na het schoonmaken, waarbij de deeltjes worden geabsorbeerd en verteerd als voedsel. Probiotica blijven nog dagen na het schoonmaken werken, voor een langdurig reinigingseffect. Het resultaat: een microscopische dieptereiniging en langdurige absorptie van geurtjes.

 

Probiotica

 • Alle probiotische bacteriestammen zijn natuurlijk voorkomende bodemmicro-organismen die niet zijn gefabriceerd met genetisch gemodificeerde organismen (veranderd met recombinant-DNA-technieken).
 • De bestanddelen van probiotica zijn gemakkelijk biologisch afbreekbaar en hun afbraakproducten worden als veilig beschouwd voor fauna, flora, vee of pluimvee.
 • Alle gebruikte probiotica behoren tot bioveiligheidsniveau (BSL) 1 en worden niet als pathogeen beschouwd.
 • De SYNBIO Clean Pro producten voldoen aan de criteria van het EU Ecolabel
 • 15 jaar veilig gebruik in ziekenhuizen en klinische studies.

Neem contact met ons op

HeiQ Chrisal
Priester Daensstraat 9
3920 Lommel
België

Telefoon: +3211548000